hero banner
Fayed

2/26/2022

Very small portion of meat and too much salad instead

Krisztián

1/27/2022

20 perc alatt kint volt a futár:) gyors volt mint maugli:)

1/15/2022

A megjegyzésben feltüntetett kérésemet figyelmen kívűl hagyták.

Xênia

1/11/2022

Nem mirelit ételt kéne adniuk ha rendelek akkor nem mirelit szart varok

Krisztián

1/8/2022

A Gyros tál kis adag, kb ugyan olyan adag mint a normál adag. Kicsit lehetne bővíteni azt a normál adagot. Mert igazából akkor megérné csak egy kis adagot rendelni!

farid

1/8/2022

The food was is a really small portion and lacked some ingredients. I ordered a gyros with cheese but it came without cheese

12/18/2021

Kibaszott kis adag volt, nem éri meg

12/17/2021

a gyrosomban csak csirke bőr volt, semmi hús:(

Kilián

12/2/2021

Nagyon fimon volt, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon nagy adag...

Anna

11/12/2021

34 perc helyett több, mint másfél óra volt, mire kiért a rendelés ... kevesebbet kaptunk, szóval sima csere volt. A falafel érezhetően mirelit, a csirkehús iszonyat sós és sok feketére égett ... (általában mindent szósabban eszem, szóval mindenki másnak is így lett volna). A gyrosokat úgy szokás megtölteni, hogy azért elosztva legyen benne zöldség és hús, nem pedig úgy, hogy az aljára begyömöszölöm a zöldséget, a húst / falafelt rápakolom. (abban meg nem vagyok biztos, hogy valami nem tunels a lila káposztával, de mintha hipószagú lett volna) A palacsintákat hagyjuk, konétan alig volt benne töltelék, a nutellásban inkább volt kakaós víz, mint nutella ... A képen az egyik palacsinta van, abban az állapotban, amikor kinyomkodtam belőty nagell, hogóle a van tölteléket ... keresni. Mindezek mellett eddig minden helyről, ahonnan rendeltem, másfélszer ekkora mennyiséget kaptam - a palacsintákat kivéve. Nemigen szoktam negatív értékeléseket írni, de amit itt lehetett rontani, azt sikält. Rendesen elgonolkodtam, hogy inkább várok még egy órát egy másik étteremre.