hero banner
Dorottya

5/31/2022

Mindig minden finom, és aranyosak a felszolgálók. A csomagolás is környezettudatos. Nagyon szeretem őket, rendszeresen itt ebédelek.

Balázs

5/22/2022

A hamburger zsemléje égett, mállós volt, a húspogácsa nem volt elég szaftos. Sose ettem ennyire rossz hambit még ezen a helyen.

5/20/2022

Első volt a semmi extrából. Nagyon jó volt!

Tamás

1/2/2022

A királypingvinek nevükkel ellentétben nem is uralkodók

12/19/2021

A Semmi extra rendelésem nem sikerült túl jól. Mielőtt kinyitottam volna a zacskót, a leves felborult, a leve a padlóra folyt, a tartalma benne maradt a zacskóban. Rögtön felhívtam a semmi extrát,kompenzálás képp kaptam volna bármit, csak be kellett volna mennem érte, mert futárt nem tudtak volna küldeni. Én meg betegen nem tudtam bemenni. Nesze semmi fogd meg jól. A másik fogást a lányom ette. Az étel minőségével nem volt probléma, csak a csomagolással...

Lilla

10/17/2021

Hajszálat találtunk az egyik hamburgerben.

10/8/2021

Sajnos olyan sok koriander volt a hamburger húsban, hogy ehetetlen volt es a kukában végezte, nem ajánlom senkinek, többet mi sem rendelünk innen :(

Zsolt

10/6/2021

A hamburger isteni finom volt. A futár gyors közvetlen volt. Egyszóval király!

Vince

10/2/2021

Nagyon finom volt.

Anita

9/26/2021

Nem olyan hamburgert kaptam, amilyet kértem. Ez a harmadik alkalom, hogy ilyen hamburgert rendelek, egyáltalán nem ilyen volt eddig, biztos, hogy összekeverték a rendelésem. Kacsa helyett marhahús íze volt, amit nem szeretek, lilahagyma lekvár se volt benne, szóval biztosan mást kaptam. A krumpli köretben pedig 4 db krumpli volt és nyitva is volt a doboza. Lehet, hogy a futár evett bele, ha pedig nem, akkor hatalmas bunkóság ezért az árért 4db krumplit adni. Nagyon kellett sietnem, nem volt időm akkor elkezdeni utánamenni a problémának, de biztos ,hogy ez az utolsó alkalom, hogy innen rendeltem, pedig eddig az egyik kedvenc helyem volt.