hero banner
Eugene

7/24/2022

Hugedidappointment

PappGábor

12/7/2021

hideg és gyenge

9/10/2021

The beef was very cold, in my opinion, the portions are too small based on their price…

Vincze

8/1/2021

A rendelesbol a ketto desszertet nem kaptam meg

Morena

7/19/2021

Everything was good except the chorizo in red wine which wasn’t fresh and was very hard

4/21/2021

Legközelebb, ha elfogy valami a rendelesbol inkabb kerdezzetek meg a megrendelotol, hogy az altalatok kivalasztott helyettesito etel megfelel-e a megrendelonek. Kacsamellet rendeltunk (ami feltetelezhetoen elfogyott idokozben az etteremben) es onkenyesen kacsamajjal potoltak, amit nem szeretunk es az elkeszites modja sem volt az igazi, ugyhogy a draga kifizetett etel a kukaban landolt. Minden mas finom volt, de emiatt nagyon rossz benyomas maradt a netpincerrel egyetemben a pata negrarol bennunk. Legkozelebb tehat kerdezzetek mielott helyettunk valasztotok. Koszi!

3/19/2021

Nem lehetett későbbre tenni a rendelési időpontot, se az appban, se az étteremben, mert nem vették fel a telefont kb 10szeri próbálkozásra sem.

3/7/2021

Too much plastic in the packaging

7/27/2020

Az ilyen színvonalú és árkategóriájú étteremtől nagyon nem ezt vártam! Két tapast rendeltem, egyik sem ízlett. A VASLAPON SÜLT GOMBA, FOKHAGYMÁVAL ÉS ZÖLD FŰSZEREKKEL-ben a fokhagyma szinte nyers volt, és az egész eszméletlenül sótlan volt, de ehető volt. A nagyobb problémám a KEMENCÉBEN SÜLT ZÖLDSÉGEK CHORIZO KOLBÁSSZAL, SERRANO SONKÁVAL ÉS TOJÁSSAL-lal volt...a kemecében sült állag helyett egy lecsós ragut sikerült kihozni, chorizo helyett kb. valami gyengébb minőségű gyulai kolbásszal és a serrano sonka sem hasonlított még a legrosszabb minőségű serranora sem. Ízre is lecsószerű volt, de én jobbat csinálok. Ezen az áron, borzalmasan nagyot csalódtam.

6/29/2020

A bébi tintahal adagja elég kicsire sikerült, az étel egyébként finom volt.