hero banner
Dorottya

10/26/2022

Nem tulzottan

Botond

10/4/2022

Sajnos nagyon nem az volt, amire számítottam, rosszabb minőség. Ráadásul kevesebb üdítőtt hoztak, mint rendeltem.

Antal

9/3/2022

ízetlen

Mária

8/20/2022

a tészták lehetnének ízesebbek

Maximilián

8/1/2022

Az hagyján, hogy a 3 üdítő helyet 2 érkezik meg időnként, de az édes-savanyú tartója vállalhatatlan, széttrancsírozva plusz a tekercsek hol 4-5, hol 6 db. Ennyi pénzért ezeket hamar orvosolni kellene.

Debreczeni

6/25/2022

Ízre nagyon finom volt, de a tavaszi tekercs szosza kiomlott es elaztatta azt, az adagok pedig remesen kevesek voltak. Nem laktunk jol…

Vincze

4/27/2022

Futár saját hibáján kívül (lerobbant) 2 óra alatt szállította le az ételt. (Ezt jelezte is felém) Már egy óra várakozás után is nagyon éhes voltam. A zacskó amiben érkezett a doboz étel ramaty állapotban volt, meg látszottak rajta az út viszontagságai… Az étel a körülménytől eltekintve épp elég meleg maradt, kellemesen fogyasztható hőmérsékletű volt. Viszont a szállitás időtartalmával a fent említett okok miatt nem vagyok megelégedve (2x annyi volt a szállítási idő, egy óra is sok, de kettő…), bízom benne, hogy a kellemetlenségek miatt a foodpanda legközelebb gyorsabb kiszállítást eszközöl vagy pedig kupont ad a kellemetlenségek elfeledtetése végett.

4/11/2022

2 adag Padthai menüt rendeltünk, ami olyannyira ehetetlenül sós volt, hogy ezt egy étteremben az ember visszaküldi inkább. Arról nem is beszélve, hogy szélesmetélt tésztából volt az egész amiben megtalálható volt körülbelül 5 db a legolcsóbb áfonya méretű rákból…. A kiszállítási időre megrendelésekor 60 percet írtak, majd másfél óra után telefonáltunk, hogy ugyan megkapjuk e még az ételt (amit utólag kár volt!), majd ezt követően összesen 2 óra alatt sikeresen kihozta a futár nem túl melegen. A másnapról pedig ne is beszéljünk, hogy milyen gyomorpanaszokkal küzdöttünk mind a ketten attól a kevés adagtól is amit enni bírtunk belőle. Senkinek sem ajánlom, hogy innen rendeljen és én is először és utoljára tettem ezt.

4/5/2022

szörnyű fosás jött rám másnap

4/5/2022

Next time I would like to recieve the spicy mayo in it's container not in the packaging.