Panda market

 

Vásárolj be percek alatt!

Üzletek listája
Kecskeméten elérhető üzlet
panda market - Kecskemét
Szegeden elérhető üzlet
panda market - Szeged
Pécsen elérhető üzlet
panda market - Pécs
Székesfehérváron elérhető üzlet
panda market - Székesfehérvár
Győrben elérhető üzlet
panda market - Győr
Debrecenben elérhető üzlet
panda market - Debrecen
Budapesten elérhető üzletek
panda market
Belváros
panda market
Buda
panda market
Újbuda
panda market
Újpest
panda market
Kőbánya
panda market
Óbuda
panda market
Pesterzsébet


panda market

A kép csak illusztráció. A panda market üzleteinek szállítási területét jelöljük a különböző színekkel. A panda market elérhetősége és a kiszállítási területe változhat. Ha szállítási területen kívül esik a címed, ne aggódj, azon dolgozunk, hogy lefedjük Budapest teljes területét és hogy egy fantasztikus rendelési élményben legyen részed!
 


Elintéznéd a bevásárlást percek alatt, sorban állás nélkül? Csak egy dolog hiányzik a mennyei vacsidhoz? Egyszerűen csak szívesebben maradnál most otthon maci naciban?

Bármi legyen is a háttérben, a foodpandánál van megoldás. Rendelj a panda marketről és pipáld ki a teendőlistáról a bevásárlást! Saját üzleteinkből rendelheted meg az élelmiszert és a mindennapi háztartási cikkeket. Mi házhoz visszük a csomagod akár 30 percen belül.

 

Mi teszi a panda marketet különlegessé?

Változik a világ és vele együtt a foodpandázók igényei - ehhez alkalmazkodunk mi is. A sebesség és a kényelem nemcsak számodra fontos, nekünk is az. Mindannyian emlékszünk még, amikor közös családi program volt hétvégén nagy hipermarketekbe járni, hogy akár 2 hétre előre feltöltsük a hűtőt. Aztán már megrendelhettük online Apu kedvenc csokiját és Anya samponját is, de csak, ha hetekkel előre foglaltunk és órákon át vártuk a kiszállítást, aztán vagy volt csoki, vagy nem. Mára azonban felgyorsult a világ és többször vásárolunk kevesebbet, főleg a pörgős hétköznapokon. Minek várnánk valamire napokat, hogy ha akár 30 percen belül is a miénk lehet? De nem csak magunkra gondolunk már, hanem sokan odafigyelünk rá, hogy friss alapanyagokkal főzzünk és kevesebbet pazaroljunk, ez azonban nem kis szervezést és tervezést igényelt eddig. A foodpandánál ezért azt valljuk: töltsd a szabadidőd inkább a barátokkal vagy a hobbijaiddal, a vásárlást pedig bízd ránk, és szerezd be nálunk azt, ami éppen kell akkor, amikor szükséged van rá. Hogyan segítünk neked ebben? Gyorsan, akár 30 percen belül házhoz visszük az élelmiszert és a különböző háztartási cikkeket a foodpanda saját üzleteiből.

A foodpandánál már évek óta az a célunk, hogy a mindent elvigyünk neked, amire csak szükséged lehet - most már az élelmiszerek és háztartási cikkek beszerzésében is számíthatsz ránk a tőlünk megszokott egyszerűséggel és gyorsasággal. A panda marketről Budapesten hétfőtől szerdáig és vasárnap reggel 8-tól este 23:45-ig fogadjuk rendeléseidet, csütörtökön, pénteken és szombaton pedig reggel 8-tól hajnal 1-ig. Vidéki üzleteinkben pedig egész héten reggel 8-tól este 23:45-ig rendelhetsz.

Érdekel mi elérhető a panda marketen?

Szóval, ha elfelejtettél beszerezni egy hozzávalót az esti vacsihoz... Takarítani kéne, de nincs mivel... Lemaradt az állateledel a bevásárlólistáról... Vagy csak érdekel, hogy még mi érhető el a panda marketen, akkor csekkold le kínálatunkat, rakd a kosaradba, amire szükséged lehet, rendeld meg, és már robogunk is hozzád a csomagoddal.
 

Hogyan rendelj a panda marketről?

1. Nincs más dolgod, mint belépni a foodpanda mobilalkalmazásba vagy a weboldalon a fiókodba, vagy ha még nincsen fiókod, regisztrálj.
2. Az "Üzletek" alatt keresd meg a panda marketet.
3. Lesd meg széles választékunkat, és rakd a kosaradba, amire szükséged van a termékek közül.
4. Ellenőrizd adataidat, állítsd be az online fizetési módot és add le rendelésedet.
5. Készítjük is a csomagodat, amit panda szállítás futárszolgálatunk akár fél óra alatt házhoz visz.
 

Gyakran ismételt kérdések

Tetszik a panda market, szeretnék rendelni. Hol vagytok elérhetőek?
Szinte egész Budapesten, Debrecenben, Székesfehérváron, Szegeden, Kecskeméten, Pécsett, Szolnokon, Miskolcon és Győrben érhető el a panda market. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy egész Budapesten és még több vidéki városban elérhetőek legyünk. Érdemes időről időre ellenőrizni, hogy hol csaphatsz le a panda marketre.
Elvitelre is rendelhetek?
A panda market különlegessége, hogy abszolút a te kényelmedre koncentrál: kizárólag a rendelést összekészítő kollégáink és a bevásárlásodat kiszállító futárpartnereink lépnek be az üzletünkbe, így elvitelre rendelni nem lehetséges.
Rendelhetek időpontra a panda marketről?
Igen, lehet időpontra is rendelni.
Mennyire biztonságos a panda marketről rendelni?
Az élelmiszerek higiénikus tárolása és csomagolása az üzletben (HACCP szabványainak megfelelően) a vonatkozó jogszabályok maximális figyelembevételével történik. Ez természetesen a kiszállítás során sem változik, első a biztonság. Emellett kizárólag online fizetéssel egyenlítheted a számlád és kérhetsz érintkezésmentes kiszállítást is. Így még a futárral sem kell találkoznod, ha nem szeretnél.
Van minimum rendelési érték?
Igen, van minimum rendelési érték a panda marketen.
Van maximum rendelési érték?
Maximum rendelési érték nincs.
Korlátlanul tudok a kosaramba terméket rakni?
Elérhető választékunkból bármit a kosaradba rakhatsz és megrendelheted. Azonos termékek esetén maximum mennyiséget határozhatunk meg, melyben a kiszállítás teljesítése érdekében limitáljuk, hogy mennyit adhatsz hozzá egy termékből a kosaradhoz.
Hogyan fizethetek?
Online fizetési mód kiválasztása esetén bankkártyával vagy Apple Pay-jel is egyenlítheted rendelésed teljes értékét.
Honnan tudom, hogy sikeresen adtam le a rendelésem?
Győződj meg róla, hogy a fiókodba belépve, az "Utolsó rendelést" mutató információs blokkban látod-e rendelésed, illetve a rendelés visszaigazoló e-mailben is ellenőrizheted a rendelésed részleteit.
Rendelhetek másnak is vagy csak magamnak?
Természetesen rendelhetsz másnak is. Mivel a foodpandán több címet is megadhatsz, akár otthonodba, akár szeretteidnek is adhatsz le rendelést.
Elállhatok a panda market rendelésemtől?
A rendelés leadásától kezdve az átvételt követő 14 napig elállhatsz rendelésedtől. Keresd Ügyfélszolgálatunkat a rendeléseddel kapcsolatban.
Mi történik, ha vissza szeretném küldeni az árut, amit rendeltem?
A panda marketnél minden termék kapcsán élhetsz az elállás jogával, ha szeretnél. A termék átvételétől számított 14 napon belül élhetsz az elállás jogával. Ha elállnál vásárlásodtól keresd az Ügyfélszolgálatunkat chaten vagy a [email protected] e-mail címen kollégáinkat, akik válaszolni fognak kérésedre. További információt tőlük tudhatsz meg.
Hány napom van elállni a termékektől?
A csomag átvételétől 14 napod van elállni. Ha a csomagot visszaküldöd 14 napon belül, vagy igazolod a visszaküldést, akkor visszautaljuk a Termékek vételárát a kiszállítási díjjal és a borravalóval együtt. A visszautaláshoz a csomag feladásának kell 14 napon belül megtörténnie.
Hogyan kapom vissza a pénzem, ha élek az elállás jogával?
Egy elállási nyolatkozatot kell kitöltened, illetve a terméket a postán is vissza kell küldened. A termék visszaküldésénél ha igazolod, hogy feladtaad postán a csomagot, a feladó vénnyel vagy fényképpel igazold a foodpandának. Ebben az esetben a pénz visszautalása korábban megtörténhet, mint a termék visszaérkezése a boltba. Ha nem kapunk igazolást a visszaküldésről a csomag beérkeztéig nem tudjuk elindítani a visszatérítést.
Elállás esetén kaphatok kupont a termék értékénének visszautalása helyett?
Elállás esetén visszautaljuk a bankszámládra a termékek vételárát, a kiszállítási díjat, illetve a borravalót. Kuponos visszatérítésre nincs lehetőség.
Kihez fordulhatok rendelésemmel kapcsolatos kérdéseimmel?
Kérdéseidre a választ a foodpanda.hu főoldalon alul, az Ügyfélszolgálat menüpontban találhatod meg, vagy keress minket e-mailben a [email protected] e-mail címen.
Mi történik ha többet rendelnék, mint amennyit egy futár ki tud szállítani?

A panda market üzletek elérhetősége és a kiszállítási szolgáltatás elérhetősége területenként változó. A termékek elérhetősége a panda marketüzletek kínálata szerint változhat, panda market üzletenként a termékkínálat eltérő lehet.

Egymilliós nyereménnyel ünnepeljük az 1 000 000. panda market rendelést!

Így nyerhetsz félmilliót magadnak és félmilliót a városodnak!

Vásárolj 2023.02.01 és 2023.02.15 között a panda marketből, használd az EGYMILLIO kuponkódot, és egy évnyi bevásárlásra elegendő kupont nyerhetsz 500.000 Ft értékben.

Ráadásul ha te nyersz, nemcsak a te hűtődet töltjük meg, hanem az Élelmiszerbankkal közösen a városodban élő rászoruló családokat is támogatjuk 500.000 Ft adománnyal.

Részletek: foodpanda.hu/jatekszabalyzatok

Minimum rendelési érték a panda marketen: 2000 Ft.

A panda market házhozszállítási szolgáltatás elérhetősége területenként változó.

A panda market egyes üzleteiben a termékkínálat eltérő lehet.

Panda market vásárlásokhoz akár 3-szor 2000 Ft kedvezményre jogosító panda market kupon (kuponkód:PM3X2). A kupon visszavonásra kerül 2022.12.31-én.

A kupon visszavonásig érvényes rendelésüket a panda market bármely üzletében, kizárólag a foodpanda mobilalkalmazáson (Android, iOS) leadó Fogyasztók online fizetési mód (bankkártya, Apple Pay) kiválasztása esetén vehetik igénybe.

A kuponkód 2000 Ft kedvezményre jogosít a rendelés értékéből. A rendelés értékébe csak a kosár tartalma számít bele, a kiszállítási díj és a futár borravaló nem. A minimum rendelési érték 10000 Ft rendelésenként.

Egy Fogyasztó egy kupont maximum 3-szor használhat fel a kupon érvényességi ideje alatt. Egy vásárláson belül csak 1-szer használható fel a kupon.

A foodpanda fenntartja a jogot a rendelés törlésére vagy a felhasználói fiók zárolására (visszaélés gyanúja esetén), illetve az akció részleteinek módosítására. A panda market elérhetősége és a kiszállítási szolgáltatás elérhetősége területenként változó. A termékek elérhetősége a panda market kínálata szerint változhat, panda market üzletenként a termékkínálat eltérő lehet.

Foodpanda kuponzsebbe kapott panda market első vásárlásra érvényes 3000 Ft-os kupon.

A kupon meghatározott ideig érvényes, melyet első panda market rendelésüket a panda market bármely üzletében, kizárólag a foodpanda mobilalkalmazáson (Android, iOS) leadó Fogyasztók online fizetési mód (bankkártya, Apple Pay) kiválasztása esetén vehetik igénybe. Nem minősül első rendelést leadó felhasználónak, ezáltal a kupon igénybevételére nem jogosult, aki a jelen promóció időtartama előtt bármely magyarországi foodpanda felületen (a www.foodpanda.hu weboldalon vagy a foodpanda mobilalkalmazáson - Android, iOS) vagy NetPincér felületen (a www.netpincer.hu weboldalon vagy a NetPincér mobilalkalmazáson - Android, iOS) már sikeres NetPincér market vagy panda market rendelést adott le.
 
A kuponkód 3000 Ft kedvezményre jogosít a rendelés értékéből. A rendelés értékébe csak a kosár tartalma számít bele, a kiszállítási díj és a futár borravaló nem. A minimum rendelési érték 5000 Ft.
 
Egy Fogyasztó csak egy kupont használhat fel a kupon érvényességi ideje alatt.
 
A foodpanda fenntartja a jogot a rendelés törlésére vagy a felhasználói fiók zárolására (visszaélés gyanúja esetén), illetve az akció részleteinek módosítására. A panda market elérhetősége és a kiszállítási szolgáltatás elérhetősége területenként változó. A termékek elérhetősége a pandar market kínálata szerint változhat, panda market üzletenként a termékkínálat eltérő lehet.

Foodpanda kuponzsebbe kapott panda market első vásárlásra érvényes 2000 Ft-os kupon.

A kupon meghatározott ideig érvényes, melyet első panda market rendelésüket a panda market bármely üzletében, a foodpanda bármely felületén (www.foodpanda.hu weboldalon vagy a foodpanda mobilalkalmazáson (Android, iOS) leadó Fogyasztók online fizetési mód (bankkártya, Apple Pay) kiválasztása esetén vehetik igénybe. Nem minősül első rendelést leadó felhasználónak, ezáltal a kupon igénybevételére nem jogosult, aki a jelen promóció időtartama előtt bármely magyarországi foodpanda felületen (a www.foodpanda.hu weboldalon vagy a foodpanda mobilalkalmazáson - Android, iOS) vagy NetPincér felületen (a www.netpincer.hu weboldalon vagy a NetPincér mobilalkalmazáson - Android, iOS) már sikeres NetPincér market vagy panda market rendelést adott le.
 
A kuponkód 2000 Ft kedvezményre jogosít a rendelés értékéből. A rendelés értékébe csak a kosár tartalma számít bele, a kiszállítási díj és a futár borravaló nem. A minimum rendelési érték 4000 Ft.
 
Egy Fogyasztó csak egy kupont használhat fel a kupon érvényességi ideje alatt.
 
A foodpanda fenntartja a jogot a rendelés törlésére vagy a felhasználói fiók zárolására (visszaélés gyanúja esetén), illetve az akció részleteinek módosítására. A panda market elérhetősége és a kiszállítási szolgáltatás elérhetősége területenként változó. A termékek elérhetősége a pandar market kínálata szerint változhat, panda market üzletenként a termékkínálat eltérő lehet.
 

Első panda market vásárláshoz 3000 Ft kedvezményre jogosító panda market kupon (kuponkód:MARKET3) A kupon visszavonásra kerül 2022.12.31-én.

A kupon visszavonásig érvényes első panda market rendelésüket a panda market bármely üzletében, kizárólag a foodpanda mobilalkalmazáson (Android, iOS) leadó Fogyasztók online fizetési mód (bankkártya, Apple Pay) kiválasztása esetén vehetik igénybe. Nem minősül első rendelést leadó felhasználónak, ezáltal a kupon igénybevételére nem jogosult, aki a jelen promóció időtartama előtt bármely magyarországi foodpanda felületen (a www.foodpanda.hu weboldalon vagy a foodpanda mobilalkalmazáson - Android, iOS) vagy NetPincér felületen (a www.netpincer.hu weboldalon vagy a NetPincér mobilalkalmazáson - Android, iOS) már sikeres NetPincér market vagy panda market rendelést adott le.

A kuponkód 3000 Ft kedvezményre jogosít a rendelés értékéből. A rendelés értékébe csak a kosár tartalma számít bele, a kiszállítási díj és a futár borravaló nem. A minimum rendelési érték 5000 Ft.

Egy Fogyasztó csak egy kupont használhat fel a kupon érvényességi ideje alatt.

A foodpanda fenntartja a jogot a rendelés törlésére vagy a felhasználói fiók zárolására (visszaélés gyanúja esetén), illetve az akció részleteinek módosítására. A panda market elérhetősége és a kiszállítási szolgáltatás elérhetősége területenként változó. A termékek elérhetősége a panda market kínálata szerint változhat, panda market üzletenként a termékkínálat eltérő lehet.

Első panda market vásárláshoz 3500 Ft kedvezményre jogosító influencer panda market kuponok (kuponkódok: PMJILLY; PMBENOKE; PMVIRAG; PMKITTI; PMENCI; PMHAJNI; PMTAMI; PMBOBO; PMMOLNARB; PMDALMA) A kuponok visszavonásra kerülnek 2022.12.31-én.

A kupon visszavonásig érvényes első panda market rendelésüket a panda market bármely üzletében, kizárólag a foodpanda mobilalkalmazáson (Android, iOS) leadó Fogyasztók online fizetési mód (bankkártya, Apple Pay) kiválasztása esetén vehetik igénybe. Nem minősül első rendelést leadó felhasználónak, ezáltal a kupon igénybevételére nem jogosult, aki a jelen promóció időtartama előtt bármely magyarországi foodpanda felületen (a www.foodpanda.hu weboldalon vagy a foodpanda mobilalkalmazáson - Android, iOS) vagy NetPincér felületen (a www.netpincer.hu weboldalon vagy a NetPincér mobilalkalmazáson - Android, iOS) már sikeres NetPincér market vagy panda market rendelést adott le.

A kuponkód 3500 Ft kedvezményre jogosít a rendelés értékéből. A rendelés értékébe csak a kosár tartalma számít bele, a kiszállítási díj és a futár borravaló nem. A minimum rendelési érték 6000 Ft.

Egy Fogyasztó csak egy kupont használhat fel a kupon érvényességi ideje alatt.

A foodpanda fenntartja a jogot a rendelés törlésére vagy a felhasználói fiók zárolására (visszaélés gyanúja esetén), illetve az akció részleteinek módosítására. A panda market elérhetősége és a kiszállítási szolgáltatás elérhetősége területenként változó. A termékek elérhetősége a panda market kínálata szerint változhat, panda market üzletenként a termékkínálat eltérő lehet.

Első panda market vásárláshoz 3500 Ft kedvezményre jogosító Gastrohobbi együttműködésben szereplő kupon (kuponkód:PMGASTROHOBBI) A kupon visszavonásra kerül 2022.12.31-én.

A kupon visszavonásig érvényes első panda market rendelésüket a panda market bármely üzletében, kizárólag a foodpanda mobilalkalmazáson (Android, iOS) leadó Fogyasztók online fizetési mód (bankkártya, Apple Pay) kiválasztása esetén vehetik igénybe. Nem minősül első rendelést leadó felhasználónak, ezáltal a kupon igénybevételére nem jogosult, aki a jelen promóció időtartama előtt bármely magyarországi foodpanda felületen (a www.foodpanda.hu weboldalon vagy a foodpanda mobilalkalmazáson - Android, iOS) vagy NetPincér felületen (a www.netpincer.hu weboldalon vagy a NetPincér mobilalkalmazáson - Android, iOS) már sikeres NetPincér market vagy panda market rendelést adott le.

A kuponkód 3500 Ft kedvezményre jogosít a rendelés értékéből. A rendelés értékébe csak a kosár tartalma számít bele, a kiszállítási díj és a futár borravaló nem. A minimum rendelési érték 6000 Ft.

Egy Fogyasztó csak egy kupont használhat fel a kupon érvényességi ideje alatt.

A foodpanda fenntartja a jogot a rendelés törlésére vagy a felhasználói fiók zárolására (visszaélés gyanúja esetén), illetve az akció részleteinek módosítására. A panda market elérhetősége és a kiszállítási szolgáltatás elérhetősége területenként változó. A termékek elérhetősége a panda market kínálata szerint változhat, panda market üzletenként a termékkínálat eltérő lehet.

Panda párna Karácsonyra ha 15000 Ft felett rendelsz! Használd a PMPARNA kuponkódot!

A kupon visszavonásig érvényes rendelésüket a panda market bármely üzletében, kizárólag a foodpanda mobilalkalmazáson (Android, iOS) leadó Fogyasztók online fizetési mód (bankkártya, Apple Pay) kiválasztása esetén vehetik igénybe.

A kuponkód egy panda párna árának 100%-os kedvezményére jogosít a rendelés értékéből. A rendelés értékébe csak a kosár tartalma számít bele, a kiszállítási díj és a futár borravaló nem. A minimum rendelési érték 15000 Ft rendelésenként.

Egy vásárláson belül csak 1-szer használható fel a kupon.

A foodpanda fenntartja a jogot a rendelés törlésére vagy a felhasználói fiók zárolására (visszaélés gyanúja esetén), illetve az akció részleteinek módosítására. A panda market elérhetősége és a kiszállítási szolgáltatás elérhetősége területenként változó. A termékek elérhetősége a panda market kínálata szerint változhat, panda market üzletenként a termékkínálat eltérő lehet.

Első panda market vásárláshoz 2500 Ft kedvezményre jogosító influencer panda market kuponok (kuponkódok: PMJILLY2; PMBENOKE2; PMVIRAG2; PMKITTI2; PMENCI2; PMHAJNI2; PMTAMI2; PMBOBO2; PMMOLNARB2; PMDALMA2) 

A kupon visszavonásig érvényes első panda market rendelésüket a panda market bármely üzletében, kizárólag a foodpanda mobilalkalmazáson (Android, iOS) leadó Fogyasztók online fizetési mód (bankkártya, Apple Pay) kiválasztása esetén vehetik igénybe. Nem minősül első rendelést leadó felhasználónak, ezáltal a kupon igénybevételére nem jogosult, aki a jelen promóció időtartama előtt bármely magyarországi foodpanda felületen (a www.foodpanda.hu weboldalon vagy a foodpanda mobilalkalmazáson - Android, iOS) vagy NetPincér felületen (a www.netpincer.hu weboldalon vagy a NetPincér mobilalkalmazáson - Android, iOS) már sikeres NetPincér market vagy panda market rendelést adott le.

A kuponkód 2500 Ft kedvezményre jogosít a rendelés értékéből. A rendelés értékébe csak a kosár tartalma számít bele, a kiszállítási díj és a futár borravaló nem. A minimum rendelési érték 5000 Ft.

Egy Fogyasztó csak egy kupont használhat fel a kupon érvényességi ideje alatt.

A foodpanda fenntartja a jogot a rendelés törlésére vagy a felhasználói fiók zárolására (visszaélés gyanúja esetén), illetve az akció részleteinek módosítására. A panda market elérhetősége és a kiszállítási szolgáltatás elérhetősége területenként változó. A termékek elérhetősége a panda market kínálata szerint változhat, panda market üzletenként a termékkínálat eltérő lehet.

Első panda market vásárláshoz 2000 Ft kedvezményre jogosító panda market kupon (kuponkód:PMKETEZER) 

A kupon visszavonásig érvényes első panda market rendelésüket a panda market bármely üzletében, kizárólag a foodpanda mobilalkalmazáson (Android, iOS) leadó Fogyasztók online fizetési mód (bankkártya, Apple Pay) kiválasztása esetén vehetik igénybe. Nem minősül első rendelést leadó felhasználónak, ezáltal a kupon igénybevételére nem jogosult, aki a jelen promóció időtartama előtt bármely magyarországi foodpanda felületen (a www.foodpanda.hu weboldalon vagy a foodpanda mobilalkalmazáson - Android, iOS) vagy NetPincér felületen (a www.netpincer.hu weboldalon vagy a NetPincér mobilalkalmazáson - Android, iOS) már sikeres NetPincér market vagy panda market rendelést adott le.

A kuponkód 2000 Ft kedvezményre jogosít a rendelés értékéből. A rendelés értékébe csak a kosár tartalma számít bele, a kiszállítási díj és a futár borravaló nem. A minimum rendelési érték 5000 Ft.

Egy Fogyasztó csak egy kupont használhat fel a kupon érvényességi ideje alatt.

A foodpanda fenntartja a jogot a rendelés törlésére vagy a felhasználói fiók zárolására (visszaélés gyanúja esetén), illetve az akció részleteinek módosítására. A panda market elérhetősége és a kiszállítási szolgáltatás elérhetősége területenként változó. A termékek elérhetősége a panda market kínálata szerint változhat, panda market üzletenként a termékkínálat eltérő lehet.

Panda market vásárlásokhoz akár 3-szor 1000 Ft kedvezményre jogosító panda market kupon (kuponkód:PM3XEZER)

A kupon visszavonásig érvényes rendelésüket a panda market bármely üzletében, kizárólag a foodpanda mobilalkalmazáson (Android, iOS) leadó Fogyasztók online fizetési mód (bankkártya, Apple Pay) kiválasztása esetén vehetik igénybe.

A kuponkód 1000 Ft kedvezményre jogosít a rendelés értékéből. A rendelés értékébe csak a kosár tartalma számít bele, a kiszállítási díj és a futár borravaló nem. A minimum rendelési érték 6000 Ft rendelésenként.

Egy Fogyasztó egy kupont maximum 3-szor használhat fel a kupon érvényességi ideje alatt. Egy vásárláson belül csak 1-szer használható fel a kupon.

A foodpanda fenntartja a jogot a rendelés törlésére vagy a felhasználói fiók zárolására (visszaélés gyanúja esetén), illetve az akció részleteinek módosítására. A panda market elérhetősége és a kiszállítási szolgáltatás elérhetősége területenként változó. A termékek elérhetősége a panda market kínálata szerint változhat, panda market üzletenként a termékkínálat eltérő lehet.

Panda market vásárlásokhoz 1000 Ft kedvezményre jogosító panda market kupon (kuponkód:PM2023)

A kupon 2023.01.31-ig érvényes rendelésüket a panda market bármely üzletében, kizárólag a foodpanda mobilalkalmazáson (Android, iOS) leadó Fogyasztók online fizetési mód (bankkártya, Apple Pay) kiválasztása esetén vehetik igénybe.

A kuponkód 1000 Ft kedvezményre jogosít a rendelés értékéből. A rendelés értékébe csak a kosár tartalma számít bele, a kiszállítási díj és a futár borravaló nem. A minimum rendelési érték 5000 Ft rendelésenként.

Egy Fogyasztó a kupont maximum egyszer használhatja fel a kupon érvényességi ideje alatt. Egy vásárláson belül csak 1-szer használható fel a kupon.

A foodpanda fenntartja a jogot a rendelés törlésére vagy a felhasználói fiók zárolására (visszaélés gyanúja esetén), illetve az akció részleteinek módosítására. A panda market elérhetősége és a kiszállítási szolgáltatás elérhetősége területenként változó. A termékek elérhetősége a panda market kínálata szerint változhat, panda market üzletenként a termékkínálat eltérő lehet.