Best restaurants in Szeged

Popular restaurants

Könnyen, gyorsan, finomat? Akkor eljött a NetPincér ideje!


Van az úgy, hogy a Tisza minden vonzása ellenére sem tudsz kiülni egy kicsit a folyópartra és élvezni a nap, meg a szél simogatását az arcodon. Ennek oka többek között a tempós, dolgos munkanapokban keresendő, amikor alig tudsz a feladataid végére érni és otthon is mindig van mit csinálni. Olykor a háztartással foglalkozni, máskor pedig a családokkal és a barátokkal együtt lenni és jókat enni. Ilyenkor általában tetőzi a gondot a mit egyek – együnk ma? kérdésköre, hiszen a napi 8 órás munkát sem üres hassal kéne végigtolni, emellett a a betoppanó rokonokat és barátokat is meg kéne valami finommal kínálni. Emiatt viszont ne legyél stresszes, inkább nézz szét a NetPincér ínycsiklandó kínálatában, hiszen Szegeden is páratlan finomságokkal kényeztetjük az ízlelőbimbókat. Bennünk akkor sem fogsz csalódni, ha a kert végében felállított kertimoziba keresed a tökéletes mexikói falatokat, vagy ha a szerda estét dobnád fel egy nagy tányér olasz tésztával. Természetesen comfort foodokban sincs hiány, így a magyar konyha ínycsiklandó ételei is lágyan kényeztetik az étvágyadat, míg a brutális hamburgerekkel akár egy egész éjszakai game nigthot is végig lehet játszani. Ráadásul eggyel megint csak emeli a tétet a szegedi NetPincér GO szolgáltatás is, hiszen így olyan éttermekből is tudsz rendelni, ahol egyébként nincsen házhozszállítás. Úgyhogy itt az ideje az otthonod kényelméből felfedezni Szeged ínycsiklandó ízeit, akár érintkezésmentes kiszállítással is.

A szegedi ízkavalkád színe-java
Nemcsak a magyar ízekért rajongsz, de a nemzetközi gasztronómia ízletes berkein belül is akad néhány fogadra való finomság? Akkor annak minden bizonnyal örülni fogsz, hogy nem csupán olyan hagyományos magyar ételekkel csillapíthatod az éhségedet, mint a méltán híres szegedi halászlé vagy a gulyásleves, a cigánypecsenye, esetleg a lilahagymalekvárral tálalt sült kacsacomb, egy nagy adag rántott hús vagy bakonyi sertésszelet. Ugyanis azt kell mondjuk, hogy gyakorlatilag alig van olyan gasztronómia, amelyik ne képviseltetné magát legalább 1-2 ízletes étellel a szegedi kínálatban. A fűszeres példa okáért itt van rögtön néhány isteni mexikói étel, mint a burrito, a chili con carne változatos világa, némi guacamoléval, salsával és nachosszal megbolondítva. Természetesen az olasz konyha mellett sem mehetünk el szó nélkül, mivel a pizza házhozszállítás nagyszerűségén túllépve bruschetták, carpacciok, Minestrone levesek, carbonara spagettik, királyrákkal büntető tejszínes tésztaételek és vargányás rizottók is a villád rendelkezésére állnak. Ugyanúgy, ahogy a hamisítatlan amerikai hamburgerek, vagy az olyan török finomságok, mint a vöröslencseleves, a fűszeres borjúhússal készült lamadzsun, a bárányhússal készülő kebab tálak és persze a dürüm, a török gyros. És akkor a kínai konyha és a vegetáriánus gasztronómia könnyed ételeiről még egy szót sem ejtettünk.

Kell ennél több? Az ínycsiklandó ízek az ajtódig mennek!
Amennyiben rád tört a minden tervedet felborító, az idegeidet kiborító farkaséhség, ne tápláld tovább a forrongó indulatokat: inkább csillapítsd dübörgő étvágyadat egy forró szegedi halászlével, vagy más mindent vivő finomsággal és érezd jobban magad! Rendeld meg a kinézett hamburgert, pizzát vagy burritot, esetleg egy kis cigánypecsenyével körítve és élvezd ahogy az ízek csillapítják a háborgó kedélyedet. Rendelésedet a weboldalunkon vagy mobil alkalmazásunkon keresztül tudod leadni. Ha szeretnél, akár érintkezésmentes kiszállítást is kérhetsz, a NetPincér GO futárai pedig olyan éttermek kiváló ételeit viszik el neked, ahonnan nélkülünk – saját házhozszállítás híján – rendelni sem tudnál. A NetPincér házhozszállítási szolgáltatásának elérhetősége területenként változó.

A házhozszállítási szolgáltatás elérhetősége területenként változó. A termékek elérhetősége az éttermek készlete szerint változhat, éttermenként a termékkínálat eltérő.