PxPixel

Best restaurants in Nyíregyháza

Popular restaurants

Változatos finomságok, erőfeszítés nélkül, Nyíregyházán is


Ne ess kétségbe, ha egy fárasztó munkanap után hazaérve egy darab szikkadt sajton kívül semmi mást nem találsz a hűtődben. Inkább kapd elő a foodpanda virtuális étlapját és válaszd ki, hogy mi legyen az ínycsiklandó, lélekmelengető vacsorád. Persze, ha úgy alakult a helyzet, akkor az ebédet sem kell egyetlen órákig elhúzódó meeting miatt megspórolnod, mert a kollégáiddal együtt néhány finom falattal feldobhatjátok a közös brainstormingot. Az sem probléma, ha te a hagyományos magyar ételekért rajongsz, a kollégáid viszont inkább a pizza házhozszállítás, a kínai kaja és a hamburger vonalon kóstolnának tovább: a foodpanda lenyűgöző kínálatában mindenki megtalálja a fogára való finomságot. Sőt, ha úgy tartja úri kedved, hogy a konyhai tüsténkedés helyett inkább lustálkodással töltenéd a vasárnapot, akár az ilyenkor szokásos menüt is házhoz rendelheted. Így a jól megszokott vasárnapi ízekről sem kell lemondanod és a kanapéról is csak addig kell felállnod, amíg be nem hozod a rendelésed. Utána nyugodtan visszadőlhetsz a tv vagy a konzol elé, elolvashatod az arra váró könyveket anélkül, hogy a bevásárlás és a főzés időrabló, kellemetlen és kényelmetlen ténye megzavarná a minőségi énidőd. Ehhez tegyük még hozzá azt is, Nyíregyházán is elérhető a foodpanda GO szolgáltatás, így azokból az éttermekből is megrendelheted az ínycsiklandó finomságokat, ahol egyébként nincs házhozszállítás. És ahová a zsúfolt menetrended miatt neked sem lenne időd egyhamar elmenni, viszont a korábban ott kóstolt ízekről sem szeretnél lemondani. Hogy tovább fokozzuk a kényelmedet, kérhetsz akár érintkezésmentes kiszállítást is, így a futárral sem kell találkoznod, ha nem szeretnél.

Nyíregyházi ízek, kis nemzetközi beütéssel
Ne ijesszen el a nemzetközi ízkavalkád, mert a foodpanda változatos kínálatának köszönhetően, Nyíregyházán sem kell a hagyományos magyar konyha pompás ételeiről lemondanod. Az ízletes példáért sem kell a szomszédba mennünk, hiszen a gulyásleves, a sült hurka és kolbász, a toroskáposzta és a brassói aprópecsenye ugyanúgy szerepel a mindent vivő kínálatban, mint a lassan sült sertésszűz, a bécsi szelet, vagy a tunkolásra abszolút érdemes borjúpaprikás. Persze azért a nemzetközi kínálat sem lebecsülendő, hiszen az olasz gasztronómia színe java felvonul a virtuális étlapon. Kezdjük is az ízletes felsorolást a bélszín carpaccioval és a bivalymozzarella lágy ízével kényeztető caprese salátával, a Minestrone levessel vagy a pestos, mozzarellás paradicsomlevessel. Utána folytathatjuk tovább a kulináris barangolást a négysajtos gnocchival, a garnélás-cukkinis-paradicsomos tésztával, egy kiadós vargányás vagy tenger gyümölcseivel kényeztető rizottóval. Természetesen ott van még a pizza házhozszállítás is, ahol azért néhány ínycsiklandó calzone is befigyel. Ugyanígy a BBQ hamburgerek is, vagy a görög konyha kellemes kis tzatzikije, gyrosa és souvlakija is. Hogy az olyan mexikói finomságokról, mint a burritok lenyűgöző választéka, már ne is beszéljünk.

Pompás ételek bármikor, bárhova
Dobd sutba a sütőkesztyűt és inkább nézz szét a foodpanda lehengerlő kínálatában, ahol biztosan megtalálod a kedvedhez illő finomságot. Akár a főnyeremény magyar ételekről, akár a mennyei olasz kajákról, tűzforró pizzákról és szaftos hamburgerekről vagy fűszeres mexikóiról legyen szó, vállaljuk az ínycsiklandó kalandot és oda visszük neked a kiválasztott ételeket, ahová csak szeretnéd. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy leadod a rendelésed a weboldalunkon vagy mobil alkalmazásunkon keresztül, majd hátradőlve megvárod amíg a futár kiszállítja a rendelésed. Természetesen nem kell találkoznod vele, ha nem szeretnél, hiszen akár érintkezésmentes kiszállítást is kérhetsz.

A házhozszállítási szolgáltatás elérhetősége területenként változó. A termékek elérhetősége az éttermek készlete szerint változhat, éttermenként a termékkínálat eltérő.