Best restaurants in Budapest

Popular restaurants

Fővároshoz méltó kínálat, egyszerű házhozszállítás


Veled is előfordult már Budapest utcáit koptatva, hogy hazafelé tartottál egy hosszúra nyúlt munkanap után, de még nem tudtad, mi lesz vacsora? Aztán ahogy felpattantál a villamosra, az is eszedbe jutott, hogy a hűtődben sincsen semmi, ráadásul néhány nappal ezelőtt még a barátok is bejelentkeztek erre az estére egy kis sorozatmaratonra. Szerencsére a kínos helyzetet a foodpanda étel házhozszállítás segítségével elég könnyen és kényelmesen megoldhatod, hiszen bőséges virtuális étlapunkon gyakorlatilag minden finomságot megtalálsz. Sosem volt még ilyen egyszerű például a kínai házhozszállítás, hiszen tudjuk jól, hogy a zavartalan filmnézés elengedhetetlen kelléke a jóllakott gyomor, egy kis illatos-omlós csirke pedig könnyen meg tudja alapozni a hangulatot. Ráadásul a foodpanda szállítás lelkes futárcsapata még azt is lehetővé teszi, hogy olyan éttermek ételkínálata is elérhető legyen, ahol egyébként nincsen saját futárszolgálat. Szóval még több étterem pompás kínálatával bővül az eddig sem lebecsülendő kínálat. Emellett az ételházhozszállítás, ha szeretnéd történhet akár érintkezésmentes módon is, így a futárral sem kell találkoznod, ha nem akarsz. Neked tényleg nincs más dolgod, mint meglesni a kínálatot és kiválasztani az estéhez, vagy épp a reggelihez, ebédhez, nassoláshoz illő finomságot!

A világ ízei Budapesten
Azért is jó világvárosban élni, mert gyakorlatilag ki sem kell tenned a lábad Budapestről ahhoz, hogy a különböző nemzetek konyháit megkóstolhasd. Tudjuk jól, hogy utazni és helyben megkóstolni az ételeket páratlan élményt kínál, de nem mindig tudunk elszabadulni a munka taposómalmából ezekre az igazán extravagáns gasztrotúrákra. Szóval, ha ennek ellenére – vagy éppen ezért – ég benned a vágy mondjuk a libanoni ízek, a szerb fogások vagy épp a japán konyha megismerésére, akkor nézz körül a foodpanda lenyűgöző kínálatában, hiszen sosem volt még olyan egyszerű és nagyszerű például a sushi házhozszállítás, mint manapság. Természetesen akkor sincs semmi baj, ha te inkább a kevésbé egzotikus ízeket kedveled, mert az olaszos vonal is igen erős, de a hamburger házhozszállításra sem lehet panasz, hiszen a hamburgerből egyszerűen sosem elég. És akkor a thai, az ázsiai, az indiai, mexikói, görög gasztronómia kiváló képviselőiről még nem is beszéltünk. Többek között. Mert egyébként akkor sem kell lemondanod az ételrendelésről Budapesten, ha valamilyen ütős hazai finomságra vágysz, hiszen a magyar konyha világbajnok ízeivel nem könnyű versenyezni. Éppen ezért vannak jobbnál jobb, a hagyományos magyar ételekről ínycsiklandó módon gondoskodó éttermek a foodpandánál. Végül is, egy tökéletesen elkészített, ropogós, aranyszínű bundával hódító rántott húsnál jobb comfort foodot keresve sem találsz. Ha ennél egy jó kis hortobágyi palacsintát vagy bekanalaznál egy adag tűzforró Jókai bablevest, esetleg ropogós héjú fehérkenyeret akarsz tunkolni a vörösboros marhapörkölt szaftjába, csapd fel a virtuális étlapot és rendeld meg a kiválasztott finomságot! Aztán, ha már próbára tetted a széles választékot és úgy érzed, hogy néhány könnyebb ételre lenne szükséged, válaszd a vitaminban és ízekben gazdag vegetáriánus konyha remekeit. Mert a foodpandánál vega és vegán finomságokból sincs hiány.

Kattanj rá a foodpanda választékra
Ha a bőség zavarán túljutva sikerült kiválasztanod mit ennél szívesen, rendeld meg a kedvedre való ételt a foodpanda weboldalán vagy mobil alkalmazásán keresztül. Ha nem szeretnél készpénzzel bajlódni, az sem jelent gondot, hiszen fizethetsz kényelmesen, akár bankkártyával vagy SZÉP kártyával is, ráadásul akár az érintkezésmentes házhozszállítást is választhatod. Így tényleg nincs más dolgod, mint jóízűen elfogyasztanod a kiszállított lakomát..

A házhozszállítási szolgáltatás elérhetősége területenként változó. A termékek elérhetősége az éttermek készlete szerint változhat, éttermenként a termékkínálat eltérő.